Primul showroom interactiv din Romania în care puteți experimenta casa viitorului.

Primul showroom interactiv din România

Showroom, Soluția LifeEvolution / /

Showroom interactiv de casa inteligenta

Încă nu v-ați convins că trebuie să vizitați showroom-ul LifeEvolution, cel mai complex showroom interactiv de case inteligente din țară?

Dacă vă este greu să vă imaginați cum ar funcționa un sistem de automatizarea locuinței,vă invităm să urmăriți video-ul LifeEvolution, filmat chiar în primul showroom interactiv din România, unde puteți testa toate tipurile de control oferite de sistemul de automatizare.

De asemenea, în showroom consilierii noștri vă pot oferi detalii despre serviciile de consultanță de specialitate, configurare și suportul tehnic oferit de LifeEvolution.

Cel mai mare avantaj al acestui sistem de automatizare este faptul că vă permite să creați diverse scenarii, în funcție de nevoile dumneavoastră, integrând toate tipurile de control. Astfel aveți posibilitatea de a controla întreaga casă de oriunde v-ați afla, cu o simplă atingere de buton.

Transformați-vă locuința într-un mediu perfect pentru relaxare și timp liber, în care să vă încărcați de energie pentru zilele solicitante. Vă veți bucura de confort maxim când sunteți acasă și de control total când sunteți plecat.

Ce parere aveti?

Comentariile sunt închise.