lifeevolution-smart-home

Integrarea tehnologiei de casă inteligentă – încă din faza de concept

Soluția LifeEvolution / /

Sunteți întrebați frecvent despre casa viitorului? Doriți să aflați mai multe despre modul în care putem integra conceptul de casă inteligentă în proiectul dumneavoastră?

Primăvara înfloresc în sens figurat și șantierele de construcții pentru clădiri rezidențiale și clădiri mici. Astfel, este momentul oportun pentru arhitecți, designeri sau constructori să ofere mai multă atenție experiențelor pe care le vor trăi în noile locuințe proprietarii.

Lumea este în schimbare, energia devenind din ce în ce mai importantă pentru viața noastră de zi cu zi și implicit pentru persoanele interesate să își achiziționeze o locuință în viitorul apropiat. Casa inteligentă nu mai este doar pentru proprietăți exclusiviste, iar în următoarea perioadă această soluție de automatizare va avea o creștere semnificativă în zona caselor rezidențiale și a spațiilor de birouri. Un astfel de sistem de automatizare va crește în mod semnificativ valoarea și dorința pentru un proiect și va îmbunătăți stilul de viață al locatarilor.

Indiferent dacă sunteți un arhitect, un dezvoltator sau designer interior pentru case noi sau aflate în renovare, parteneriatul cu LifeEvolution este o decizie inteligentă.

LifeEvolution poate să echipeze orice proprietate cu cele mai inovative tehnologii de pe piață. Lucrăm îndeaproape cu arhitecți din toată România oferindu-le consultanță în ceea ce privește alegerea sistemelor potrivite și planificarea instalării pentru fiecare proiect.

Putem crea sisteme integrate complexe pentru controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul jaluzelelor, controlul securității, controlul luminii și control de la distanță. Vom lucra alături de dumneavoastră pentru a găsi soluții perfecte și vom integra tehnologia de ultimă generație în jurul designului pe care l-ați gândit. Lucrăm cu cei mai buni furnizori din această industrie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie.

Beneficiile casei inteligente sunt numeroase și variază în funcție de gradul de automatizare al casei, dar și de dorințele dumneavoastră. Ne planificăm munca în jurul unei colaborări strânse cu arhitecți, programatori, constructori sau subcontractori. Acestea sun motivele pentru care arhitecții trebuie să ia în considerare instalarea unei infrastructuri pentru tehnologia inteligentă încă din faza de proiect.

Pentru a experimenta toate aceste automatizări ale casei inteligente, dar și soluții personalizate pentru proiectul dumneavoastră, vă invităm în singurul showroom interactiv din zona Transilvaniei, LifeEvolution.

contactati-ne pentru o programare

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.