Casa inteligenta multimedia

Propriul cinematograf acasă, la un click distanță

Soluția LifeEvolution / /

Cu ocazia începerii, în 27 mai, a festivalului de film TIFF, pe care LifeEvolution îl susține cu mândrie, vă prezentăm soluții la click pentru a vă transforma locuința în cel mai bun mediu de vizionare a filmelor. Combinând ultimele inovații tehnologice în materie de control al luminii și control al sunetului, casa inteligentă multimedia permite transpunerea experienței dintr-un cinematograf chiar în locuința dumneavoastră.

Cum puteți avea o casă inteligentă multimedia?

Datorită unei case inteligente faceți economie de resurse, iar în plus opțiunile de personalizare vă permit să vă creați spațiul perfect, în care să vă facă plăcere să vă petreceți timpul liber, relaxându-vă. Echipa noastră înțelege că cele mai importante aspecte ale unei case sunt confortul pe care vi-l oferă și opțiunile de petrecere a timpului liber.

Plăcerea vizionării unui film crește, într-o casă automatizată, datorită implementării de sisteme complexe pentru controlul sunetului, ceea ce înseamnă că puteți aprecia la maxim dialogurile, coloana sonoră sau momentele de suspans. În plus, puteți să controlați lumina pentru a se potrivi perfect cu atmosfera filmului pe care îl urmăriți. Astfel, luminile se pot schimba odată cu filmul, adăugând un plus de autenticitate experienței dumneavoastră.

Soluțiile noastre vă permit să fiți siguri că, de îndată ce ajungeți acasă, puteți urmări programele preferate într-o ambianță de cinema, doar printr-un click și fără a trebui să faceți nimic suplimentar. Utilizarea unor sisteme avansate de control al luminii, sunetului si al jaluzelelor contribuie la redescoperirea plăcerii de a urmări filme chiar de acasă.

Oportunitatea de a crea din propria locuință o casă inteligentă în care vă puteți bucura pe deplin de beneficiile tehnologiei de ultimă oră atât în domeniul monitorizării, cât și din domeniul multimedia nu mai e doar un vis, ci poate deveni un plan realizabil cu ușurință, atunci când apelați la partenerii potriviți.

Susținem TIFF 2016

LifeEvolution este alături de cel mai important festival de film din România, TIFF, ajuns anul acest la ediția cu numărul 15. Ne onorează șansa de a susține acest eveniment cultural și credem cu tărie că valorile noastre se intersectează cu cele ale spectatorilor de filme de calitate, precum cele din cadrul festivalului: dinamism, simț select și pasiune. Pentru a descoperi cum puteți să profitați de soluțiile noastre, vă așteptăm în singurul showroom unde puteți experimenta casa inteligentă.

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.