case inteligente multimedia

CONTROL SUNET ÎN CASE INTELIGENTE MULTIMEDIA

Descoperiți cât de simplu și util e sistemul de case inteligente multimedia. Cu un sistem audio multiroom, ascultarea muzicii preferate, vizionarea unui film și rularea unui desen animat, toate în același timp, nu mai este o problemă. Sistemul de control inteligent permite fiecărui membru al familiei dumneavoastră să se bucure de ceea ce-i place fără a-i deranja pe ceilalți.

Puteți regla volumul sunetului și îl puteți distribui în toată casa, sau doar în anumite încăperi, totul prin simpla apăsare a unor butoane de pe ecranul tactil cu o interfață intuitivă și estetică.

Prin integrarea controlului asupra sunetului cu alte funcții ale unei case inteligente multimedia, puteți crea cadrul ideal pentru orice situație, puteți chiar recrea ambianța unui cinematograf atunci când urmăriți un film.

Vă invităm să faceți o vizită în singurul showroom unde puteți trăi experiența unei case inteligente multimedia! Veniți în showroom-ul LifeEvolution pentru a descoperi cum vă poate ajuta casa inteligentă în viața de zi cu zi.

contactati-ne pentru o programare