control lumini showroom

CONTROL LUMINI

Împreună cu arhitectura și design-ul casei dumneavoastră, controlul luminii joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere confortabile și a unor efecte estetice dorite.

În încercarea de a obține acestea, v-ați lovit probabil de nenumărate întrerupătoare. E momentul să le înlocuiți cu un touchscreen elegant, cu o interfață intuitivă. Controlul complex al luminii oferit de casa inteligentă vă permite să porniți sau să opriți toate luminile cu un singur buton, să controlați iluminatul dintr-o cameră sau mai multe, precum și să integrați toate luminile într-un scenariu în concordanță cu dispoziția dumneavoastră.

Puteți deține controlul total chiar și atunci când nu sunteți acasă, sistemul de iluminat al casei inteligente permițându-vă să stingeți lumina în timp ce vă aflați la serviciu sau în vacanță.

În plus, sistemul de control al luminii contribuie semnificativ la reducerea costurilor prin conlucrarea mai multor factori, cum ar fi: modificarea intensității luminii, a stingerii acesteia când atinge un prag prestabilit și integrarea cu alte sisteme de control din casa inteligentă.

contactati-ne pentru o programare