control de la distanta showroom

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Printre avantajele oferite de casa inteligentă se numără și cea de control de la distanță. Puteți controla și monitoriza toate funcțiile casei, puteți activa și dezactiva toate subsistemele integrate, și puteți verifica dacă totul este în ordine acasă, indiferent unde v-ați afla: la birou, în vacanță, la sala de sport, pe drum etc.

Sistemul automatizat de casa inteligenta a realizat progrese semnificative in domeniul sistemelor de securitate. Integrarea sistemului dumneavoastra de securitate cu alte sisteme de control are ca rezultat cresterea functionalitatii.

Puteti folosi acelasi panou TouchScreen cu care controlati casa inteligenta, pentru a putea vizualiza imaginile pe care camerele de supraveghere instalate le transmit.

Acelasi lucru il puteti face prin intermediul internet-ului sau al unui telefon mobil, tableta sau laptop pentru a putea monitoriza in orice moment daca toate lucrurile sunt in ordine acasa. De asemenea, integrarea securitatii in sistemul de casa inteligenta va permite sa aflati in timp real si sa fiti anuntati daca senzorii de gaz, inundatie sau fum au detectat o problema.

Veniți în showroom pentru a descoperi cum vă ajută opțiunea de control de la distanță să vă bucurați mai mult de activitățile preferate și să vă scoriți siguranța în locuință. Vă invităm în showroom LifeEvolution pentru a experimenta casa inteligentă.

Și totul e la atingere distanță.

contactati-ne pentru o programare