automatizare-casa-case-inteligente

Opriți risipa din locuiță prin soluțiile de case inteligente

Soluția LifeEvolution / /

Casa inteligentă are grijă de dumneavoastră și mediu

În luna aprilie sărbătorim ziua Pământului, iar cu această ocazie ideea centrală care ne vine în minte e cea a evoluției, a progresului făcut de sute de ani pentru ca noi să ne putem bucura constant de beneficiile planetei pe care locuim. Și ce mod mai bun pentru a sublinia importanța naturii și a protejării ei dacă nu alegerea, în fiecare aspect al vieții noastre, a celor mai econome și ecologice soluții disponibile? Dacă risipa și poluarea sunt preocupări pentru dumneavoastră, atunci poate e momentul să vă îndreptați privirea către case inteligente.

Cum vă ajută o casă inteligentă să economisiți și să protejați natura?

Imaginați-vă următoriul scenariu: tocmai ați plecat, în grabă, de acasă, sunteți în mașină și vă dați seama că ați uitat becurile pornite în locuință. În lipsa unei opțiuni de control de la distanță a dispozitivelor electronice din casă singura soluție e să așteptați până vă întoarceți de la lucru pentru a putea opri becurile rămase pornite. Dar cu soluțiile unei case inteligente, automatizarea casei din toate punctele de vedere e o problemă ce nu o să vă dea bătăi de cap. Nu doar că puteți controla direct de pe telefonul mobil lumina din locuință, dar un sistem integrat de lumini inteligente vă permite mai multă autonomie (LED-urile au o durată de viață mai mare decât becurile obișnuite), mai multă relaxare (puteți seta ambianța perfectă pentru dumneavoastră în orice clipă) și mai multă liniște (nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la becuri uitate pornite când nu sunteți acasă).

Prin soluțiile oferite de LifeEvolution, puteți avea control absolut și asupra sistemelor de încălzire și climatizare. O casă automatizată înseamnă confort, dar și personalizare pe baza nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Alegeți casa inteligentă și nu o să mai aveți nevoie să setați aceeași temperatură în toate încăperile locuinței, acum putând să schimbați temperaturile în funcție de situație, limitând, în acest fel, risipa de resurse. Nu e doar un pas important pentru garantarea confortului și liniștii dumneavoastră, dar vă permite și să aveți mai mare grijă de mediul înconjurător decât puteți acum.

Experimentați opțiunile LifeEvolution

Casele inteligente nu mai sunt doar de domeniul viitorului, opțiunile de automatizare casă fiind disponibile chiar acum. Casa inteligentă înseamnă o rețea de echipamente conectate între ele prin intermediul internetului, totul ca dumneavoastră să aveți control asupra fiecărui aspect, să puteți monitoriza oricând elemente ale locuinței precum încălzirea, securitatea sau lumina. Specialiștii LifeEvolution vă pun la dispoziție soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, vă așteaptă cu suport pentru proiectarea și configurarea casei inteligente. Programați-vă o vizită în singurul showroom din Cluj-Napoca dedicat soluțiilor de automatizare casă și convingeți-vă singuri! Experții LifeEvolution vă aștepteaptă pe strada Plevnei nr. 44!

În ton cu ziua Pământului, LifeEvolution pune accent, în decursul lunii aprilie, pe economie energetică și combaterea risipei prin soluțiile de automatizare casă.

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.