lifeEvo Blog art 1

Control automatizat al luminii cu soluțiile inteligente LifeEvolution

Showroom, Soluția LifeEvolution / /

Prima funcție aleasă în automatizarea locuinței este în cele mai multe cazuri cea de control automatizat al luminii. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că ne dorim să economisim energie și să eficientizăm consumul. De asemenea, această funcție ne oferă un anumit grad de confort și liniște interioară. Dorim astfel, să vă prezentăm câteva din principalele avantaje ale controlului automatizat al luminii.

 

  1. Controlul luminilor în funcție de prezența în cameră

Cât de plăcut este să nu ai nici o grijă? Să muncești, să te bucuri din plin de momentele de relaxare, iar calea să-ți fie mereu luminată. Funcția de control al luminilor îți permite să setezi sistemul, astfel încât acesta să lumineze încăperile în care detectează prezența unei persoane. Astfel, imaginează-ți că te trezești dimineața, iar imediat cum te ridici din pat se luminează dormitorul. Te îndrepți spre baie? Lumina te însoțește. Dressing? Ținuta pe ziua respectivă este în cea mai bună lumină. Ultima oprire? Bucătăria luminată ca și cum cineva ți-ar aștepta prezența.

  1. Închiderea luminilor la ieșirea din clădire

Continuând scenariul de mai sus, îți bei cafeaua grăbit și pornești spre birou. Luminile? Nici o grijă, toate luminile se sting în urma ta de îndată ce ai părăsit încăperea/locuința. Desigur, acest tip de control reprezintă un mare avantaj în casele mai mari și mai ales pentru familiile care au copii, care uită de cele mai multe ori lumina aprinsă.

  1. Controlul circuitelor de iluminare de la un singur comutator

Ai control absolut de pe orice dispozitiv mobil (laptop/tabletă/smartphone), dar și de pe panourile de control instalate în casă. Nu trebuie să te deplasezi în garaj pentru a stinge lumina sau până afară pentru a lumina grădina.

  1. Funcții presetate pentru iluminat

Una dintre cele mai cool funcții pe care le are sistemul de iluminat automatizat, este cea de presetare a scenariilor. Poți să îți setezi scenariul de vacanță, pentru a simula prezența ta acasă și a ține la distanță infractorii, poți seta un scenariu romantic, în care lumina devine difuză și caldă sau orice al scenariu pe care ți-l poți imagina.

 

Te invităm să testezi și să experimentezi toate funcțiile controlului de lumini în showroom-ul LifeEvolution.

 

contactati-ne pentru o programare

Ce parere aveti?

Comentariile sunt închise.