Control automatizat al incalzirii

Control automatizat al încălzirii cu soluțiile inteligente LifeEvolution

Soluția LifeEvolution / /

În perioada aceasta, temperaturile sunt scăzute atât noaptea cât și în timpul zile și tot ce ne dorim după o zi solicitantă de muncă, este ca locuița să ne aștepte primitoare și caldă. O casă inteligentă va pregăti temperatura potrivită întotdeuna și vă va oferi confort maxim. Mai mult decât atât, vă ajută să economisiți energie și să eficientizați costurile. Vă invităm să descoperiți posibilitățile oferite de un sistem automatizat în ceea ce privește controlul încălzirii:

  1. Controlul temperaturii în funcție de prezența în cameră

Este ineficient să încălzim toate încăperile, mai ales în cazul caselor mari, astfel cu ajutorul unui sistem automatizat de control al încălzirii aveți posibilitatea să încălziți mai mult încăperile în care sunteți prezenți și mai puțin cele în care nu sunteți prezent. Spre exemplu nu veți încălzi dormitorul la aceași temperatură și în timpul zilei și noaptea, ci la o temperatură mai redusă când nu sunteți prezent, și la o temperatură plăcută pentru un somn odihnitor, când vă aflți în încăpere.

  1. Funcții presetate pentru încălzire

Există o temperatură la care vă simțiți cel mai bine? Aceasta poate fi presetată pentru întreaga locuință. Mai mult decât atât, puteți preseta o temperatură anume pentru diferite momente ale zilei sau pentru încăperi diferite. Astfel, nu va fi nevoie să modificați de fiecare dată temperatura, ea va fi activată automat de evenimentele pe care le prestabiliți dumneavoastră.

Controlul încălzirii se poate integra într-un scenariu mai amplu în care sunt integrate și celelalte tipuri de control: jaluzele/draperii, lumină, sistem de securitate, sunet.

  1. Controlul temperaturii prin sistem de alarmă

Ați plecat în grabă la muncă și ați uitat fereastra deschisă? Dacă utilizați un sistem automatizat de control al încălzirii nu trebuie să vă faceți griji că va fi rece în casă la întoarcere. Sistemul va adapta temperatura luând în considerare fereastra deschisă sau orice alt tip de eveniment transmis de sistemnul de alarmă.

  1. În relație cu exteriorul

O casă inteligentă se adaptează nevoilor dumneavostră. Astfel, dacă aveți nevoie de energie suplimentară, aceasta se conectează la rețeaua sistemului solar și o va furniza. De asemenea, dacă afară scade temperatura brusc, sistemul va seta temperaturile din locuință astfel încât schimbările din exterior să nu afecteze confortul dumneavoastră în interior.

 

Pentru a experimenta toate aceste funcții ale controlului automatizat al încălzirii, dar și celelalte tipuri de control disponibile în soluția pentru casă inteligentă, vă invităm în singurul showroom interactiv din zona Transilvaniei, LifeEvolution.

contactati-ne pentru o programare

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.