sala conferinte case inteligente

Partenerul ideal pentru constructorii de case inteligente

Soluția LifeEvolution / /

Alege soluțiile viitorului

Încercările de a surprinde și de a ieși în evidență devin probleme rezolvate atunci când un dezvoltator imobiliar optează pentru cele mai avansate tehnologii ale momentului. Implementarea acestora încă din faza de proiect se traduce prin rezultate precise și imediate, în special datorită elementului de noutate pe care casele inteligente îl reprezintă.

Noi provocări pe piața imobiliară

Casele inteligente nu mai țin de domeniul viitorului. Unele dintre cele mai complexe și avansate tehnologii de pe piață sunt acum disponibile și se pot pune în aplicare cu ușurință. Dacă vă aflați în faza de proiect pentru o casă ori pentru un complex imobiliar, măsura cea mai bună pe care o puteți adopta e acceea de a implementa soluții inteligente, pentru creșterea atractivității atunci când veți căuta cumpărători.

Nu de puține ori v-ați confruntat cu încercarea de a vă diferenția pe o piață imobiliară tot mai competitivă și tot mai plină. Soluțiile sunt multe și diverse, dar ce au observat specialiștii LifeEvolution e că publicul e din ce în ce mai deschis la ideea de case inteligente. Cu cât nevoile și așteptările consumatorilor cresc, cu atât e mai importantă cooperarea cu un partener cu experiență și expertiză în domeniu.

Ce vă oferim?

Atunci când vorbim despre servicii de automatizare a locuințelor, LifeEvolution  aduce împreună cele mai importante soluții de control al luminii, al sunetului, temperaturii, jaluzelelor, în condiții de securitate maximă și oferind posibilitatea controlului la distanță. Dacă doriți să implementați tehnologii inteligente în proiectele dumneavoastră, atunci specialiștii LifeEvolution vă vor oferi suport în alegerea echipamentelor, din portofoliul producătorilor etalon în domeniu, configurarea proiectului și suport tehnic pe tot parcursul lucrărilor.

Vă invităm la o discuție în cadrul showroom-ului nostru, pentru a analiza nevoile dumneavoastră și detaliile cu privire la funcționalitățile necesare în cadrul proiectului. Veți putea stabili, împreună cu noi, coordonatele bugetare ale colaborării, iar noi vom începe procesul de proiectare și configurare. LifeEvolution vă asigură funcționalitate completă a sistemului integrat de tehnologii inteligente, personalizate nevoilor și așteptărilor dumneavoastră, astfel încât să puteți oferi clienților, maximul de confort al unei case inteligente.

Contactați-ne pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizită î„n showroom.

contactati-ne pentru o programare

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.