concediu case inteligente

Cum vă ajută casele inteligente să aveți un concediu liniștit?

Noutati / /

Ce ați spune dacă la următorul concediu sau cu ocazia viitoarei vacanțe nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea locuinței dumneavoastră sau cu privire la animalele de companie rămase acasă? Situația e mai mult decât familiară: vă plănuiți câteva zile de relaxare în afara orașului, dar în același timp trebuie să vă preocupați de udatul plantelor pe perioada plecării, să vă asigurați că ați oprit gazul, apa, lumina. Toate aceste bătăi de cap rămân de domeniul trecutului atunci când implementați soluții de case inteligente.

Ce este o casă inteligentă?

Conceptul complex de case inteligente se referă la folosirea unor dispozitive inovative în interiorul locuințelor pentru automatizarea unor sarcini zilnice și pentru control facil. Pornind de la posibilitatea creării unor scenarii personalizate, pe baza nevoilor și preferințelor dumneavoastră și ajungând la controlul de la distanță a oricărui dispozitiv din locuință, casa inteligentă vă permite să vă bucurați pe deplin de confort și siguranță, în același timp în care vă pune la dispoziție opțiuni de monitorizare și control de neegalat.

Concediu liniștit când casa inteligentă lucrează pentru dumneavoastră

Când plecați în concediu puteți programa ca plantele dumneavoastră să fie udate, puteți monitoriza activitatea animalului de companie în timp real, folosindu-vă de camere de supraveghere, aveți certitudinea că robinetele sunt oprite, ușa închisă, toate acestea direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Controlul la distanță al locuinței, prin cele mai securizate tehnologii, vă permite să aveți grijă de locuința dumnevoastră în același timp în care vă bucurați de un concediu reușit și relaxant. Profitând de soluțiile de automatizare case nu doar că aveți acces la controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul luminii și controlul jaluzelelor, dar știți că printr-o singură apăsare de buton, la momentul plecării în concediu sau chiar și pe drum, puteți seta un scenariu potrivit pentru atunci când nu sunteți acasă.

Cum puteți avea o casă inteligentă?

LifeEvolution vă invită să vizitați primul showroom interactiv dedicat caselor inteligente, unde puteți descoperi experiența automatizării de locuințe. Cu ocazia vizitei, specialiștii noștri vă vor oferi detalii complete cu privire la soluțiile oferite și vă pot îndruma cu privire la cele mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră. Contactați-ne pentru o vizită în showroom chiar azi, pentru a vă putea surprinde. De asemenea, pentru a vă familiariza cu beneficiile inovațiilor tehnologice din domeniu, LifeEvolution vă oferă un eBook gratuit pe care îl puteți descărca de aici: Cum să ai o casă inteligentă în 6 pași.

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.