intrare showroom

BENEFICII CASE INTELIGENTE

Beneficiile casei inteligente sunt numeroase și variază în funcție de gradul de automatizare al casei, dar și de dorințele dumneavoastră. Ceea ce rămâne constant, însă, este controlul pe care vi-l oferă casa inteligentă, permanent și facil, asupra tuturor subsistemelor integrate.

case inteligente multimedia

CONTROL SUNET

Cu un sistem audio multiroom, ascultarea muzicii preferate, vizionarea unui film și rularea unui desen animat, toate în același timp, nu mai reprezintă o problemă. Sistemul de control inteligent permite fiecărui membru al familiei dumneavoastră să se bucure de ceea ce-i place fără a-i deranja pe ceilalți.

Puteți regla volumul sunetului și îl puteți distribui în toată casa, sau doar în anumite încăperi, totul prin simpla apăsare a unor butoane de pe ecranul tactil cu o interfață intuitivă și estetică.

Prin integrarea controlului asupra sunetului cu alte funcții ale casei inteligente, puteți crea cadrul ideal pentru orice situație, puteți chiar reda ambianța unui cinematograf atunci când urmăriți un film.

case inteligente incalzire

CONTROL ÎNCĂLZIRE

Controlul temperaturii are un rol important în economia casei, acesta permițându-vă gestionarea sistemului de încălzire și răcire cu un confort sporit și eficiență în consum.

Casa inteligentă oferă posibilitatea programării sistemelor de încălzire/răcire prin reglarea automată a temperaturii în fiecare încăpere individual. Setând și monitorizând astfel temperatura, consumul de energie poate fi semnificativ redus, mai cu seamă într-o casa mare.

În plus, având posibilitatea programării și controlului temperaturii, inclusiv de la distanță, casa dumneavoastră inteligentă vă va întâmpina mereu cu cea mai plăcută ambianță.

.

case inteligente jaluzele

CONTROL JALUZELE

Folosind avantajele unui sistem de casă inteligentă, jaluzelele pot fi ridicate sau coborâte, iar draperiile deschise sau închise, totul în funcție de dispoziția dumneavoastră, prin acționarea acestora de pe tabletă / telefon / touchscreen / televizor.

De asemenea, prin sistemul de casă inteligentă, acestea pot fi acționate și în baza unui eveniment sau stimul, cum ar fi nivelul luminii exterioare, permițându-vă optimizarea consumului de energie și crearea facilă a ambianței dorite, fie dimineața când vă treziți, fie în momentele în care doriți să urmăriți un film.

.

case inteligente securitate

CONTROL SECURITATE

Sistemul automatizat de casă inteligentă a realizat progrese semnificative în domeniul sistemelor de securitate. Puteți folosi același panou touchscreen prin care controlați toate funcțiile casei inteligente pentru a vizualiza imaginile pe care camerele de supraveghere le transmit.

Puteți vedea în orice moment prin intermediul telefonului mobil, a tabletei sau a laptopului dacă toate lucrurile sunt în regulă acasă atunci când sunteți plecat la serviciu sau în vacanță.

Integrarea securității în sistemul de casă inteligentă vă permite să fiți anunțați în timp real dacă senzorii de gaz, inundație sau fum au detectat vreo problemă. De asemenea, controlul iluminatului vă poate veni în ajutor atunci când sunteți plecat prin crearea scenariilor care să simuleze prezența persoanelor în casă.

case inteligente becuri economice

CONTROL LUMINI

Împreună cu arhitectura și design-ul casei dumneavoastră, controlul luminii joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere confortabile și a unor efecte estetice dorite.

În încercarea de a obține acestea, v-ați lovit probabil de nenumărate întrerupătoare. E momentul să le înlocuiți cu un touchscreen elegant, cu o interfață intuitivă. Controlul complex al luminii oferit de casa inteligentă vă permite să porniți sau să opriți toate luminile cu un singur buton, să controlați iluminatul dintr-o cameră sau mai multe, precum și să integrați toate luminile într-un scenariu în concordanță cu dispoziția dumneavoastră.

Puteți deține controlul total chiar și atunci când nu sunteți acasă, sistemul de iluminat al casei inteligente permițându-vă să stingeți lumina în timp ce vă aflați la serviciu sau în vacanță.

În plus, sistemul de control al luminii contribuie semnificativ la reducerea costurilor prin conlucrarea mai multor factori, cum ar fi: modificarea intensității luminii, a stingerii acesteia când atinge un prag prestabilit și integrarea cu alte sisteme de control din casa inteligentă.

case inteligente telefon

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Printre avantajele oferite de casa inteligentă se numără și controlul de la distanță. Puteți controla și monitoriza toate funcțiile casei, puteți activa și dezactiva toate subsistemele integrate, și puteți verifica dacă totul este în ordine acasă, indiferent unde v-ați afla: la birou, în vacanță, la sala de sport, pe drum etc.

Și totul la o atingere distanță.