LifeEvolution

Anul acesta în trend pentru decorarea casei este: tehnologia

Soluția LifeEvolution / /

Anul 2016 este anul în care casa inteligentă va fi vedeta atunci când vorbim de locuințe rezidențiale și nu numai, iar primăvara este momentul oportun pentru construcții sau redecorări.

Industria hi-tech este într-o continuă schimbare și încet, majoritatea, ne îndreptăm către ”tehnologia inteligentă”. V-ați gândit cum ar fi să se pornească automat muzica preferată dimineața pentru a începe ziua cu energie? Sau atunci când ajungeți acasă după o zi plină la muncă să nu fie nici prea frig nici prea cald în locuință? Nu va mai fi nevoie să vă stresați la gândul că trebuie să găsiți pe cineva care să vă ude florile atunci când veți fi în concediu.

Va fi un lucru obișnuit pentru noi să folosim tableta sau telefonul pentru a controla încălzirea locuinței și celelalte sisteme smart, fie că ne aflăm în vacanță sau la birou. Toate aceste scenarii și multe altele sunt disponibile într-o casă inteligentă unde veți avea parte de confort maxim.

Casa inteligentă va transforma stilul dumneavoastră de viață pentru totdeauna.

 Tehnologia de ultimă generație se răspândește cu rapiditate, creează dependență, iar în următorii ani va fi integrată peste tot în viețile noastre.

Tehnologia casei inteligente nu mai este doar pentru cei tineri, înstăriți și educați, generații mai în vârstă adoptă mult mai rapid tehnologii inteligente de control a temperaturii.

Astfel, acesta este momentul oportun pentru cei care își construiesc o casă sau redecorează să ofere mai multă atenție experiențelor pe care le vor trăi acasă și să profite de avantajele oferite de o casă inteligentă.

Un astfel de sistem de automatizare va crește în mod semnificativ valoarea unie locuințe și va îmbunătăți stilul de viață al tuturor locatarilor, copii, bunici sau chiar animale de companie.  Beneficiile casei inteligente sunt numeroase și variază în funcție de gradul de automatizare al casei.

Ce anume face o casă inteligentă?

Întregul concept de ”casă inteligentă” evoluează și industria caută o definiție care să includă sisteme integrate complexe pentru: controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul jaluzelelor, controlul securității, controlul luminii și control de la distanță.

Echipa LifeEvolution a pregătit pentru dvs. un eBook gratuit, unde sunt prezentați 6 pași pentru a vă transforma locuința într-o casă a viitorului, o casă inteligentă în care să vă bucurați de tot confortul.

Pentru a experimenta toate aceste automatizări ale casei inteligente, dar și soluții personalizate pentru proiectul dumneavoastră, vizitați singurul showroom interactiv din Cluj-Napoca.

Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.