Showroom LifeEvolution!

Ați testat casa viitorului? Dacă nu ați făcut-o până
acum, vă așteptăm în showroom. LifeEvolution vă prezintă ultimele inovații tehnice din domeniul caselor inteligente.

Am creat un spațiu doar pentru dumneavoastră, pentru a vă simți ca acasă, o casă unde puteți controla totul printr-o singură atingere de buton.

În showroom-ul nostru, puteți experimenta toate funcțiile unei case inteligente. Puteți ajusta lumina, sunetul, temperatura, puteți programa și porni variate electronice și electrocasnice, toate cu ajutorul unui singur ecran.

Suntem conștienți de necesitatea unei telecomenzi pentru aproape orice dispozitiv: pentru a controla jaluzelele, pentru a deschide televizorul, dvd-ul sau aerul condiționat. E timpul să renunțăm la „tava cu telecomenzi” și să rezumăm totul la un singur dispozitiv, care poate fi un telefon, o tabletă, un laptop sau televizor. Totul depinde de dumneavoastra si de ceea ce va doriti.

În showroom LifeEvolution, puteți vedea cum toate funcțiile pot fi controlate printr-un singur ecran, cum setările introduse pot reduce consumul dumneavoastră de energie și puteți experimenta întreg confortul pe care vi-l poate oferi o casă inteligentă.

Contactați-ne pentru o vizită în showroom!
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate