tableta control de la distanta

CASA INTELIGENTĂ este o soluție practică care vă ușurează viața și de care vă veți bucura pe termen lung. Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă asigura confortul maxim în toate etapele procesului creării celui mai plăcut loc unde vă veți petrece timpul:

  • Discutăm nevoile și dorințele pe care le aveți privind funcționalitățile și alte aspecte ale casei inteligente și vă prezentăm variate soluții potrivite, împreună cu avantajele fiecăreia.
  • Stabilim împreună coordonatele bugetare și detaliile colaborării, iar, după plasarea comenzii, demarăm procesul de proiectare și configurare.
  • În final, asigurăm funcționalitatea completă a sistemului, cu setările personalizate împreună cu dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura cât mai curând de întreg confortul oferit de casa inteligentă.

În cadrul procesului, dar nu numai, vă stăm la dispoziție cu următoarele servicii:

adviceic

Consultanță de specialitate

Găsim împreună pachetul potrivit pentru casa inteligentă la care visați. Vă punem la dispoziție echipamente performante, din portofoliul producătorilor etalon în domeniu, și dorim să le integrăm pe acelea care vă satisfac cel mai bine nevoile și dorințele în cadrul soluției ideale pentru locuința sau biroul dumneavoastră.

Competența tehnică completă e echipei noastre vă poate asigura finalizarea cu succes a fiecărei lucrări prin fluidizarea relației între dumneavoastră, comerciant și instalatori, implicându-ne activ în consilierea acestora din urmă.

configic

Proiectare și configurare 

Fie că doriți să alegeți dumneavoastră echipa de specialiști (instalatori, proiectanți ș.a.) sau vă recomandăm noi parteneri specializați care să vă transforme locuința sau biroul într-o casă inteligentă, vă oferim suport de specialitate în proiectarea și configurarea soluției pentru ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră iar procesul să fie unul cât mai ușor.

supic

Suport tehnic

Soluțiile de automatizare casă au scopul de a vă spori confortul, de a vă reduce consumul de energie și de a vă face viața mai ușoară. Tocmai pentru că dorim să vă puteți bucura pe deplin și în orice moment de beneficiile casei inteligente, vă stăm oricând la dispoziție pentru eventualele probleme sau nelămuriri.

În funcție de stadiul lucrării și de natura eventualelor probleme, vă oferim suport tehnic la fața locului sau de la distanță, telefonic sau prin conectare la sistem.