Echipa LifeEvolution

Istoric

 

Cu o experiență de peste 19 ani de activitate desfășurată în domeniul instalațiilor electrice, PROMELEK XXI pune la dispoziția partenerilor săi soluții complete, oferind produse de calitate de la cei mai importanți producători de renume mondial, alături de o gamă completă de servicii de consultanță.

Ne adresăm atât profesioniștilor cât și consumatorilor finali, oferind soluția optimă și completă în domeniul instalațiilor electrice.

Din septembrie 2011, PROMELEK XXI a devenit parte a grupului Elektra Spania, un jucător important al pieței internaționale de echipamente electrice. Beneficiind de experiența și know-how-ul companiei-mamă, Elekra Group Spania, PROMELEK XXI își extinde portofoliul cu o nouă activitate: echiparea și instalarea tablourilor electrice de automatizare pentru industrie.

De-a lungul timpului, compania noastră și-a adus aportul în realizarea unor construcții de amploare în România prin furnizarea de soluții din domeniul instalațiilor electrice, aceste proiecte aducând o confirmare a calității soluțiilor oferite, completată de experiența dobândită în domeniu.

Echipa

 

Echipa Promelek XXI este formată din personal profesionist, cu experiență în domeniu, care depune toate eforturile necesare pentru a asigura excelență în atenția oferită clienților noștri.

Soluțiile inovative și performante oferite de-a lungul timpului și eforturile depuse pentru a oferi suport tehnico-comercial de cea mai bună calitate sunt cele două elemente-cheie utilizate pentru a obține și a consolida încrederea clienților noștri.

Certificări și premii

 

De-a lungul timpului, Promelek XXI a primit o serie de premii și certificări, atât din partea partenerilor furnizori, cât și din partea forurilor de reprezentare a oamenilor de afaceri, precum Camera de Comerț și Industrie a României, ultimul premiu fiind Diploma de Excelență în Afaceri, acordată în 2014 pentru Locul 3 obținut pe domeniul de activitate.

LifeEvolution

 

Showroom-ul LifeEvolution din Cluj-Napoca reprezintă unul din punctele de prezentare a soluțiilor de automatizare a casei oferite de Promelek XXI în România. Acesta beneficiază de experiența internațională a showroom-urilor LifeEvolution din San Sebastian și Pamplona, Spania, cele două fiind de referință pentru soluții de automatizare a unei clădiri rezidențiale când vine vorba de gestionare, control, siguranță și eficiență energetică.

contactati-ne pentru o programare

Parteneri LifeEvolution

Soluțiile implementate în showroom-ul nostru sunt realizate în parteneriat cu producători premium pentru aceste echipamente: Schneider, Legrand, Osram, iar pentru echiparea căminului dumneavoastră, portofoliul nostru cuprinde o paletă largă de echipamente de specialitate.

legrand

schneider

osram